Допомога глухим людям та малозабезпеченим сім’ям в Житомирі

Завдяки волонтеру Валерію Дем’янчуку, літні люди та малозабезпечені сім’ї отримали гуманітарну допомогу, де зі штабу з міста Києва привіз у місто Житомир. І надали таку допомогу:

- Памперси
- пелюшки
- продукти
- милиця

Серед тих кому ми надали гуманітарну допомогу є незряча-глуха літня людина, яка спілкується дотиками та тілесним контактом, також літня людина яка пересувається на кріслі колісному. Мета нашого фонду - це полегшити життя тих хто цього потребує.

Ми дякуємо нашим українським волонтерам, які перебувають в Європі та допомагають і ті хто робить благодійні внески, допомагають нам закривати збори, але продукти та гігієна колись закінчується, і ми продовжуємо піклуватися про літніх людей.

Кому ми надаємо допомогу?

У такий нелегкий час ми надаємо допомогу в першу чергу, літнім людям та малозабезпеченим сім’ям у кого є більш як двоє дітей, а також підтримуємо та допомагаємо жителям прифронтової території, які не мають роботи та мають фінансові труднощі.

Благодійному фонду “Чую серцем” - не байдуже, бо волонтер - це гордість, і команда пишається, що Валерій один із нас. Якщо не ми, то хто?

Поділитися:
X Facebook Telegram

Інші новини

Подивитись все →