Другий раз у Покровську

7 березня, 2024 рік волонтери “Чую серцем”, вдруге завітали до Донеччини, місто Покровськ, минулого разу в грудні 2023 року, ми надали гуманітарну допомогу на 5%, тепер ми виправили цю ситуацію і покрили список гуманітарної потреби, ми надали:

  1. 51 пакунки з продуктами;
  2. 1 шт - планшет для освіти;
  3. 15 шт - термоси;
  4. 4 шт - памперси;
  5. 7 шт - павербанк;
  6. 14 шт - ліхтарі;
  7. 4 шт - тонометр;
  8. 6 шт - ковдри;
  9. 1 шт - електропостіль;
  10. 10 шт - корм для тварин;
  11. свічки;
  12. одяг;
  13. побутова хімія.

Ось таку гуманітарну допомогу ми надали місту Покровську, Мирнограду та Курахові. Поспілкувавшись з глухими жителями прифронтового міста, дізналися, що більшість з них живуть без вікон та у повній темряві, утеплюють свої вікна як можуть, держава вже майже два роки не забезпечує євро-вікнами. Також, в місті Покровську перебувають біженці з Авдіївки та живуть у своїх друзів та знайомих, не видають кімнату в гуртожитку.

Про евакуацію, звичайно думають, але не можуть покинути своїх літніх батьків, запитували у волонтерів про допомогу евакуювати з міста, якщо ситуація погіршиться, бо від міста Покровську недалеко знаходиться вже окупована Авдіївка, і тепер місто потерпає від різних видів ракет.

З кожним днем ситуація в місті Покровськ, Мирноград, Курахове та інші міста все гірше і гірше, немає світла, води та тепла. Люди у стані виживання. в деяких містах вже примусово евакуюють. і кожен житель прифронтових міст, вже починають думати перебратися у безпечне місто.

Тому благодійний фонд “Чую серцем” відкрила збір на мінібус, щоб завчасно евакуювати жителів прифронтових міст, бо довгий час фонд орендує транспорт який доставляє гуманітарну допомогу для людей з порушенням слуху.

Ваша підтримка та фінансова допомога, може завчасно врятувати життя людей які живуть біля бойових дій, а не пізно коли вже буде окуповані міста та можливість евакуювати стане заважко.

Підтримайте наш фонд - збираємо на мінібус VW Crafter 35, більше інформації дивіться у меню “Проєкти”.

Поділитися:
X Facebook Telegram

Інші новини

Подивитись все →