Гуманітарна допомога у місті Харків

30 жовтня 2023 році, наші волонтери вперше відвідали з гуманітарною метою до міста Харків, і надали 20 пакунків необхідних продуктів, а також кілька теплих речей та ліхтарів. Познайомилися з місцевими та біженцями з харківської та донецької області. І виявилося, що після повномасштабної війни, завдяки Віктору Коротковському, який збирав дані та кількість людей з порушенням слуху, які перебувають у місті Харків. Спочатку нараховували 200 осіб, але протягом року вже налічуються приблизно 700 осіб біженців, які покинули домівку та шукають безпечний притулок.

І ось, 5 грудня, наші волонтери навідалися вдруге до міста Харків, але вже у двох локаціях, потрібна була гуманітарна допомога. Спочатку, ми надали гуманітарну допомогу першій групі людей з порушенням слуху, де пункт гуманітарної допомоги слугував УТОГ, завдяки Тарасу Стрілецькому, який підготував та зібрав людей, щоб відвантажити 30 гуманітарних пакунків, також гігієну, ковдру та інші потреби.

Після УТОГу, наші волонтери в цей вечір, поїхали до другої локації з гуманітарною місією, це до навчального закладу “Регіональний центр професійної освіти будівельних технологій Харківської області”, там також надали 30 пакунків гуманітарної допомоги та інші необхідних речей. Нам розповіли як навчальний заклад перебуває під час війни, а також там навчаються студенти з порушенням слуху.

Але ми не покрили гуманітарну потребу у двох локаціях, ми привезли тільки частину допомоги та тим кому важко та знаходиться у складних ситуаціях. У місті Харків, перебувають багато біженців з донецької та харківської області. Наш фонд намагається допомогти усім, і без вашої допомоги це неможливо зробити, кожен ваш внесок матеріально та фінансово - це стимул виконати весь список гуманітарних потреб, але ми всі чудово розуміємо, що продукти не вічні.

Якщо не ми, то хто? У глухих - є глухі! Разом до перемоги!

Поділитися:
X Facebook Telegram

Інші новини

Подивитись все →