Гуманітарна допомога в Краматорську

Інтерв'ю з Романом Солдатовим про Краматорськ та про Донецьку рідну землю. Волонтери завітали до суспільства глухих міста Краматорськ та надали гуманітарну допомогу.

Дякуємо усім українцям та волонтерам в Європі, ваша допомога була цінною та полегшало життя місцевим жителям, які перебувають біля бойових дій, бо можливість придбати такі продукти, які ми передали від вас, не кожен може дозволити, бо підприємство, заводи, фабрики вже довгий час не працюють у таких місцях. Не кожен місцевий має роботу, а тим паче якщо це людина з порушенням слуху.

Волонтери з усього світу об'єднуються та розпочинаємо благодійні акції по Європі та по всьому світу, де будемо проводити збір коштів у різних напрямках.

Наша мета - долучати різних компаній та фірм Європи та світу, щоб працевлаштувати українських біженців, а також долучати допомагати нашим українським нужденним, які постраждали від російської агресії. Люди хочу долучитися та об'єднатися з благодійною організацією "Чую серцем", і радо приймаємо надійних партнерів та волонтерів.

Ми повинні бути на крок попереду, бо ситуація яка зараз виникає з кожним днем стає гірше.

Якщо не ми, то хто?

Поділитися:
X Facebook Telegram

Інші новини

Подивитись все →