Гуманітарна допомога в Полтаві

Ранок 5 грудня 2023 року, на день міжнародного волонтера, замість того, щоб відсвяткувати подію для нашого фонду, наші волонтер Володимир Алейнік, Роман Солдатов, Римма Филимошкина, віце-президент Анатолій та голова благодійної організації Олександр Земечев, вирушили у гуманітарну подорож, і прямували в східну частину України, де точаться найзапекліші бої, і якраз прифронтові міста та села потерпають від знаряддя, бомб та російської агресії, де тисячі українців втратили власні домівки та не можуть нормально жити, бо відрізані від цивілізації та комфортно проживати своє життя. Але Україна вже два роки терпить ці страшні умови життя, а прифронтові території у прямому сенсі виживає.

Перша зупинка була у Полтаві, де знаходяться біженці зі східної частини України, це донеччина та харківська область. Завдяки директорові УТОГу Леоніду Усенку, взяв на себе організацію та розміщення гуманітарної допомоги, для людей з порушенням слуху, які втратили свої домівки та намагаються будувати нове життя у новому місці.

Наші волонтери вже тричі надали гуманітарну допомогу у місті Полтава, і будемо продовжувати надавати гуманітарну допомогу за потребою. Нас тепло прийняли, а ми з радістю допомагаємо, відчуваючи радість у душі. Нас пригостили традиційними полтавськими галушками, як на знак вдячності та нагадують нам про те що Україна це сильна нація та в нас є культура. Головне, щоб у нас це не відібрали.

Але, те що наші волонтери надають завжди не вистачає, запитів на гуманітарну допомогу росте, і список необхідних речей нескінченний, бо ми тільки й половину потреб покриваємо. А ще просять слухові апарати, бо це дає змогу почути сирени та вибухи, щоб передчасно убезпечити себе. Також ліхтарі, обігрівачі, щоб пережити блекаут у прифронтових територіях. Не винятком, ще є теплі речі та одяг, бо не кожен переселенець може купити собі одяг, особливо люди похилого віку, сім’ї з дітьми, а також маломобільним людям, яким все важче і важче навіть сходити по хліб.

Саме заради цього існує наш благодійна організація, наші волонтери збирають гуманітарну допомогу з Європи та благодійні внески які поповнюють наші скарбнички. Все це йде на те, щоб покрити список гуманітарних продуктів, речей та інші потреби, які ростуть не зупиняючись.

Якщо не ми, то хто? Долучайтеся до доброї та благодійної справи разом з нами. Разом крокуємо до перемоги.

Поділитися:
X Facebook Telegram

Інші новини

Подивитись все →