Їжак у зруйнованому Ізюмі.

Серед наших волонтерів є художник абстракціоність Анатолій Куралов, ще він за сумісністю у фонді виконує обов’язок як віцепрезедент і паралельно вебдизайнер для нашого фонду. Звичайно про творчість нашого волонтера можна дізнатися в його особистій сторінці інстаграмі, де ви можете ознайомитися та побачити його світ у чорно-рожевому палітрі.

Але ця стаття присвячена іншій темі, а точніше про те, що окрім своєї творчості та любов до віртуального коду, Анатолій ще і відкрив для себе як волонтер, де він ще на початку повномасштабного допомагав евакуювати інформаційно, тобто перебував у Львові та був провідником для глухих, у такий складний період глухий світ в Україні став дуже інформаційним обмеженим, тому волонтерство серед глухих почав набувати популярність вже після 24.02.2022 року.

Після того коли хвиля масового евакуації стихла, Анатолій повернувся до Києва і почав волонтерську діяльність як віцепрезидент фонду, і разом з командою яка розширювалася протягом року, розпочали гуманітарні місії до прифронтових міст. Команада в перший раз завітала до Харківщину та Донеччину наприкінці 2023 року, у грудні.

Другий раз команда волонтерів поїхали до Ізюму вже наприкінці лютого, 2024 року, І звичайно в цей раз Анатолій прихопив з собою фарби та пензлі, і намалював свого брендового Їжака на зруйнованому УТОГу міста Ізюм, а ще на напівзруйнованому УТОГу міста Покровськ.

В Анатолія Куралова тільки одна мета - підтримати своїх, а саме глухих, бо він сам глухий, і завдяки своїй творчості, де залучені кошти від продажу його картин всі кошти йдуть на благодійні справи.

Якщо ви бажаєте придбати його картини завітайте до його сайту: “Тривога в тиші”.

Поділитися:
X Facebook Telegram

Інші новини

Подивитись все →