Різдво в садочку

25 грудня 2023 року, у місті Київ, наші волонтери Наталія, Леоніла, Римма та віцепрезидент Анатолій Куралов завітали у садок №582 для дітей з порушенням слуху, не з порожніми руками, а з подарунками, для малят. Наш фонд щорічно радує дітей новорічними подарунками, і до садочка завітали вперше.

Як виявилося, цей садок для дітей з порушенням слуху єдиний у столиці, і на цей час дітей там перебувають небагато через воєнний стан, багато виїхали за кордоном через міркування безпеки, але наші волонтери побачили, як діти адаптуються під час війни.

Ми не застали усіх дітей, через те що деякі захворіли, але порадували інших. Волонтери подарували малят пазлами, вони були раді нашої гостинності та ми побачили, як діти вчаться під час воєнного стану, познайомилися з колективом, які вчать дітей.

Коли ми попрощалися з дітками та з усіма, вийшли з садочка через 10 хв лунала повітряна тривога, у цей час дітей одягають та спускають в укриття. Ось вона дитяча реальність в Україні. Навіть під час тихого часу, дітей будять та спускають в укриття, до цього звикають наші українські діти.

Дякуємо ЗСУ та ППО за наш захист та спокій наших дітей, щоб у них було дитинство. Разом - до перемоги!

Поділитися:
X Facebook Telegram

Інші новини

Подивитись все →