Сім міст гуманітарної допомоги

Ох... Тиждень для наших волонтерів Володимира та Романа, був насичений та шалений, а ще непередбачуваний з позитивною енергією. Вже зібравши з п'яти міст гуманітарної допомоги, місце в машині вже не було, але все-таки для двох містах гуманітарної допомоги якось волонтери впихнули та після Берліна, що перевищили вагу вантажу, вже мчали не зі швидкістю світла, але напрямок тримали на Київ.

Хочемо подякувати та сказати усім організаторам гуманітарної допомоги для українців, які все ще перебувають у прифронтових територіях. Ваша віддача, добросердечність та любов допомогти тим кому важко - це велика честь, що ви довірили місію нам фонду "Чую серцем", передати вашу підтримку у вигляді гуманітарної допомоги.

Хочемо відмітити та представити організаторів гуманітарної допомоги:

1. Генуя, Італія - @tetianasas та @lolekove
2. Мюнхен, Німеччина - @nataliia_margarita
3. Нюрнберг, Німеччина - @veronika_gi_13 та @maksim.1681
4. Бельгія - @oksanapalalo
5. Німеччина. Кельн - @allacuna та @aallennnnaa
6. Німеччина, Вупперталь - @yatsenkovelyshko
7. Німеччина, Берлін - @blask_dmit

Ці люди перебувають у Європі, почали життя з нуля, відмовилися від статусу "Біженець", працюють та не можуть бути в осторонь, коли українці які залишилися в Україні, все ще потерпають від російської агресії.

До нас звернулися за допомогою, доставити гуманітарну допомогу від них та нагадати українцям, що ми є одне в одному попри відстань між суспільством глухих.

Волонтери фонду "Чую серцем", вирішили стати рушієм та з'єднувати суспільство українських глухих навіть, якщо вони по всьому світу.
Наша місія передати турботу та тепло тих хто цього потребує.

P.S: Українці, які перебувають у Франції, теж хотіли допомогти, але місце в машині вже не було 😁 Отже, Франція, чекай нас у 2024 році 🙏💜

Все буде добре Україна 🙏🇺🇦
Дякую ЗСУ ♥️

Поділитися:
X Facebook Telegram

Інші новини

Подивитись все →