Святковий скалодром для дітей з порушенням слуху

Ми отримали офіційного листа від громадської організації “Київського міської федерації фізичної культури та спорту глухих”, про те що відбудеться змагання з скелелазіння серед школярів 15-18 років з порушенням слуху, з нагоди відсвяткування до дня святого Миколая та традиційно разом з ГО КМФФСГ завжди є благодійниками та надаємо подарункові набори для призерів та учасників, які беруть участь у різних змагань. У цьому році - змагання проводили на скалодромі.

10 грудня 2023 року, наші волонтери Роман, Наталія, Рима та Леоніла, відвідали спортивний захід, який відбувся у торговельному центрі “Мармелад”. Ми побачили на власні очі, як тінейджери долають нові вершини на штучних скелях. Для когось це нова можливість спробувати незнайомий вид спорту, а для когось, це подолати страхи над висотою.

Після завершення змагання, наші волонтери сказали кілька слів та привітали дітей зі святом, після усіх промов, нагородили медалями 1,2 та 3 місце у категорії жіночої та чоловічої статі. Але від благодійної організації “Чую серцем”, новорічні пакунки отримали всі, хто брав участь у змагання.

Хочемо подякувати президенту Олегу Лаврику, за запрошення стати благодійником у такий святковий та розважальний захід. Нам приємно дарувати та порадувати дітей, у такий складний час, коли в країні війна, і вона забирає дитинство, нам важливо дарувати гарні та позитивні спогади попри війну.

Поділитися:
X Facebook Telegram

Інші новини

Подивитись все →