За нами майбутнє

Ми зібрали гуманітарну допомогу до Херсону, Донецької та Харківської області, і потреби гуманітарної допомоги для людей з порушенням слуху, де перебувають біля бойових дій, стало вдвічі більше ніж минулого року. Потрібно приблизно 250 пакунків гуманітарної допомоги. І для того, аби за короткий час виконати великий обсяг робіт, були залучені школяр з порушенням слуху, які навчаються у спеціалізованій школі для дітей з порушенням слуху №18, м.Київ.

Мета такого вчинку, привчити молодь з порушенням слуху до волонтерської діяльності, яка в Україні розпочалася, ще у 2014 році. Завдяки волонтерці Леоніли, діти дізналися про фонд та яку роботу волонтери виконують. За керівництвом волонтерів Римми, Анатолія, Валерія та Наталії провели навчання та підготовчих процесів до пакування харчових та нехарчової продукції.

Завдяки допомозі дітей, за дві години зібрали 100 пакунків для Донецької та Харківської області, залишилося ще половина, тінейджери бажають довести справу до кінця, і прийдуть до нас закінчити другу частину пакування гуманітарної допомоги. Ми дуже вдячні школярам і будемо запрошувати з інших шкіл дітей та охочих. Бо коли ми разом - ми сильні! Ще вони познайомились з Романом Солдатовим і він розповів, як це бути волонтером та як люди виживають біля бойових дій.

Дякуємо Марини Паніван, за ініціативу залучити дітей до такої роботи та професії “Волонтер”, який нині в Україні та стає дуже актуальним та популярним. Благодійна організація “Чую серцем”, де усі волонтери з порушенням слуху.

Благодійній організації “Чую серцем” - не байдуже, бо волонтер - це гордість! Ми піклуємося про всіх, бо за нами майбутнє!

Поділитися:
X Facebook Telegram

Інші новини

Подивитись все →